Verras uw gast of werknemer

Onze overheerlijke en bovenal originele verse snoep en chocolade producten lenen zich uitstekend als relatiegeschenken.

Echter zijn ze ook prima te combineren met andere zaken, voeg ze bijvoorbeeld toe aan een kerstpakket of bij een kadobon.

Kies zelf of laat ons een voorstel doen

U kunt geheel zelf naar eigen wens een keuze maken uit ons assortiment, maar onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag de mogelijkheden en doen we graag wat suggesties.

Door onze nauwe samenwerking met glasleveranciers, drukkers, verpakkingsleveranciers en ontwerpers kunnen we eigenlijk voor iedere gelegenheid en elk budget een passend oplossing bieden. Of het nu gaat om relatie geschenken voor uw bedrijf, trouwbedankjes, geboortebedankjes, een kleinigheidje voor de feestdagen voor uw werknemers of een 'lekker' bedankje voor uw klanten.

1, 10 of 1000 stuks? Binnen een week geleverd? Geen probleem U zegt het maar. Wij zijn erg flexibel en kunnen daardoor ook grote hoeveelheden snel leveren tegen concurrerende prijzen.

Kortom;  loop eens binnen of vraag naar de mogelijkheden!
                                                    
                                                          De koffie staat klaar, natuurlijk met iets lekkers!

 

Zij gingen u onder andere al voor, en niet zonder succes!

Foto

 

AVPC


AVPC  is een bedrijf wat alles op het gebied van licht, geluid en beveiliging levert, monteert en onderhoud. Ook voor evetuele verhuur bent u bij hen aan het juist adres.

Zij huren dan ook regelmatig bij ons de suikerspin en popcorn machines die ze dan ook weer door veruren aan hun klanten.

Verder zijn we vaste partner in relatie geschenken en leveren we grotere partijen snoep voor als ze op beurzern staan.

Ook geintereseerd wat AVPC voor u kan betekenen: http://www.avpc.nl/
 

Foto

Omroep Best


Trots zijn we dat we elk jaar de hofleverancier mogen zijn om de vele vrijwilligers in het zonnetje te mogen zetten met een welverdiend kerst/eindjaars bedankje!

http://www.omroepbest.nl/ 

Foto

Sportcenter Spear


Gold member of een vriend aangemeld.
samen hebben we al menig leuke en grootse, maar vooral goed ontvangen actie opgezet!!

http://spear.nl/

Foto

Essent


Essent levert....
Maar wij leveren aan Essent!!!
De snoeppotten van Essent worden regelmatig rijkelijk en smakelijk geuld met de lekkerste snoepjes uit Best!!

 

Foto

Raaijmakers Best


Raaijmakers Best weet ook haar weg naar ons te vinden. Samen maken we dan ook al velen relatie- en kado pakketten voor diverse gelegenheden door het jaar heen.

http://grondverzetregioeindhoven.nl/

Foto

Diner Cafe Knus


'Lekker KNUS genieten' ... Trots zijn we dat ook met Dinercafé Knus een samenwerking hebben.

Want genieten kun je immers alleen maar het allerlekerste aan je gasten aan kunt bieden. Gelukkig weten ze daar alles van bij Knus en mogen wij dan ook een groot deel van de chocolade en thee leveren.

Ook een keer ongedwongen genieten: http://www.dinercafeknus.nl/

 

Foto

Scouting Frama


Scouting frama helpt ieder jaar de sint, en sint en poieten kunnen natuurlijk niet zonder snoepjes. Natuurlijk hoeven ze die niet helemaal mee te nemen uit Spanje want ook wij helpen de sint en de scouting graag een handje.

Ook weet de scouting ons te vinden voor alle overige activiteiten voor suikerspinnen en popcorn machines. En organiseren we samen 1x per jaar een chocolade reep actie waarmee een heel groot deel van de opbrengst naar het zomerkamp gaat.

Foto

Gemeente Best


Natuurlijk weten ook onze Ambtenaren de weg naar de gezelligste winkel van Best te vinden.

Voor een lekker doosje Bonbons of  Brabantse appelstroop of onze echte Bestse Jam. Of het leveren van goed gevulde chocolade schalen, u zegt het maar....

Foto

Rabobank


Ieder jaar gaan er volle dozen snoepzakjes rchting de Rabobank om alle deelnemers van de fetstocht te bedanken of voor iets lekkers voor onderweg.
 

Foto

Linssen isolatiewerken BV

Al van het begin af mogen we alle relatiegeschenken leveren voor Linssen-Best BV.
voor zowel het Personeel als relaties gaan er met pasen, Kerst en sinterklaas telkens weer dozen vol lekkers richting de Industrieweg.

http://www.linssen-best.nl/

Stichting Cultuurpassie

Voor oa Stichting cultuurpassie verzorgen we (mede) een succesvolle kaartverkoop voor de jeugdvoorstellingen in het natuurtheater.

Deze zijn ieder jaar nagenoeg bijna allemaal uitverkocht!